Bed & Breakfast

De Vildtgaard, ontdek het mooiste stukje Nederland

DE VILDTGAARD

Bed & Breakfast

Achter ons woonhuis in onze ruime tuin bevindt zich ons guesthouse met eigen zitkamer, keuken, nieuwe badkamer met douche en eigen terras.

Alle privacy en ‘sochtends op uw moment een heerlijk ontbijt geserveerd krijgen in uw eigen guesthouse!

DE VILDTGAARD

Ons Guesthouse

 

Slaapkamer

 

Hal

 

Slaapkamer

 

Keuken

 

Woonkamer

 

Keuken

 

Genieten van de omgeving

 

De Vildtgaard is gunstig gelegen voor alle soorten uitstapjes, wandel- fiets- en paardrijtochten. De gezellige winkelstad Arnhem is dichtbij en gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, de stadsbus stopt vlakbij. Landelijk bekende attracties zoals Burger’s Zoo, het Openlucht Museum, Watermuseum en  Kröller-Müller Museum zijn gemakkelijk bereikbaar.

De Vildtgaard is gelegen op loopafstand van het nationaal park Hoge Veluwe dat zich bevindt aan de noordgrens van Arnhem in het vroeger zelfstandige dorp Schaarsbergen.

Het oorspronkelijke huis, een uit Noorwegen geïmporteerd houten huis, is door brand verwoest en al voor de oorlog (1938) herbouwd. De naam van het huis “de Vildtgaard“ verwijst nog naar haar verleden als jachthuis

 

natuur

Kunst en natuur

De natuur van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is overweldigend. De verschillende oud-Veluwse landschappen wisselen elkaar continu af.

genieten

Arnhem

Arnhem is een bekende uitgaansstad. Centraal gelegen bevinden zich de Korenmarkt en de Varkensstraat met voornamelijk grand-cafés, discotheken, clubs en grote terrassen. Aan de zuidkant van het centrum ligt de Rijnkade, bekend om de terrassen tijdens de zomermaanden.

Laat het ons weten!

Bel of bezoek ons

Koningsweg 23, 6816 TD Arnhem, Nederland
+31 6 26716070

De Vildtgaard